2012. szeptember 9., vasárnap

6. összekötő vázlat

Őszintén szólva abszolút kiestem a reagból, csak elképzeléseim vannak, Deon mit akarhatott azzal a nyakörvvel. Ciki, nagyon ciki, nem jutottam előrébb két hónap gondolkodás után sem, ezért csak egy fél reagot tettem fel.

Deonnak a nyakörv csak egy apró bizalmi kérdés, amivel felméri, hogyan is állnak ők egymással a yakuzájával. Természetesen azért annyira sokáig nem bírják szex nélkül egy ilyen helyen, meztelenül, Asaménak ez meg is adja az altatót, a kölyök meg csak azért nem tart vele, mert Yoru bejelenti érkezési szándékát. Míg Bagira megérkezik, Deon összekaparja magát, majd ránéz Jeremyre, aki baromira belebetegszik a saját félelmeibe. Első körben Deon megpróbálja megnyugtatni, másodikban hagyja pihenni, hogy mielőbb felgyógyuljon.

Yorunak eszében sincs magyarázat nélkül futni hagyni Deont, gyanús neki az éjjeli idegeskedés, Asame váratlan érkezése, noha Asahito beavatta az állapota romlásába és a tervezett pihenésbe, Deon meg képtelen lenne a srác szemébe hazudni, ezért elmond mindent Yorunak. Rosszabb reakcióra számít, de tulajdonképpen belátja, hogy a feketepárduc nem az a hegyibeszédes fajta, megmondja a véleményét, ha kell, megmossa a fejét, ám alapvetően nem lő túl egy határon, s azt nagyon is érzi, hogy Deon tisztában van a tettei, hibái súlyával.

Ehimére és Akemire nem sok ideje jut Deonnak, mivel miután Yoruval átbeszélnek néhány dolgot, ránéznek Shinjire, aki bár igyekszik úgy tenni, mintha jól lenne, de ők ketten elég jól ismerik ahhoz, hogy tudják, az igazság merőben kezd elütni a mutatott képtől. Este meg Deon rátalál Shabura.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése