2013. április 11., csütörtök

13.

Asame

Magam alá fordítom a kölyköt, mert egyszerűen imádom, amikor ennyire bújós kis dög, s szenvedélyesen megcsókolom. Kívánom megint, és kurva nagy mázlim van, hogy nem kell könyörögnöm azért, hogy éppcsak befejeztük, kezdjük újra, mert szerencsére a szexuális étvágyával továbbra sincs gond. Simogatom, falom ajkait, miközben lábait derekamra vezetem, hogy átkulcsoljon velük. Lassan tervezem megdugni, hosszan, szerelmesen, s amint körém fonja lábait, füléhez hajolok véigicsókolva nyakának bőrét, majd halk, búgó hangon a fülébe suttogok:

- Mocsok, bújós kis dög.

- Perverz róka - válaszol rá elégedett vigyorral, viszonozva a búgó hangot, miközben beletúr hajamba, s végighúz oldalamon.

- Ha tudnád, mennyire - felelem neki kéjesen, finoman harapva a fülcimpájába, majd bejáratához illesztem magam és nagyon lassan, kínzóan hatolok belé. Kapaszkodik bennem, aprókat remegve és szuszogva, szemét becsukva, bújva fogadja a dolgot. Nincs benne egy csepp ellenállás sem, hagyja magát, ezzel egy elégedett és jólesó sóhajt váltva ki belőlem. Amint elmerülök benne teljesen, nem mozdulok, csak csókokkal, gyengéd simogatásokkal ingerlem és játszadozom érzékeivel. Reszket és cirógatja a hátam, nyakam, vállam.

- Mintha... nem ismernélek... - mondja dorombolva. Elmosolyodom és ajkaira tapadva csókolom őt forrón, szerelmesen, miközben lassan mozdítva csípőm kezdek el mozogni benne. Finoman összerándul az első mozdulattól és apró nyögéssel felel, aztán csak elnyúlik alattam és nyögdécselve tapogatni kezd, cirógatással ingerelve. Beleszuszogok fülébe, de nem gyorsítok a tempón. Kínzóan lassan mozgok benne továbbra is, s csak néha-néha lökök rajta egy-egy erősebbet, mert hallani akarom a nyögéseit. Hallhatom, de Deon nem sürget, élvezi a kínzást és ahogy felnéz rám, elmosolyodik, végigsimogat az arcomon, majd gyengén a nyakamba kapaszkodva felhúzza magát és szájon csókol.


Végigsimítok testén, nyelvemmel játékosan végignyalva ajkait, majd ismét befurakszom közéjük, hogy mélyen megcsókoljam Deont. Úgy mozdul a csípőjével, hogy mélyen magába tudja fogadni a farkamat. Újra erősebbet lökök rajta és végigcsókolva nyakának bőrét szuszogok fülébe. Megremeg és felnyög tőle, egyébként nyakam csókolgatja és beleliheg a fülembe, amitől megborzongok. Mancsai bátran kúsznak testemen, megtapogatja a combom és fenekemis, lassan húzza végig körmeit a bőrömhöz érintve a hátamon, majd vállamon és karomon is.


Válaszul megint erősebbet lökök rajta, de már egy kicsit fokozom a tempót, miközben bőrét kényeztetem. Kiáltást szakítok ki a lökéssel a kölyökből, aztán átélten zihál alattam, egyre jobban feltüzelve engem is, megkapaszkodik a karomban és apró mosoly fut át az arcán. Elégedetten mosolyodom el, de most már nem kínzom magunkat tovább. Egy kellemes ütemet felvéve kezdek el mozogni benne, letámaszkodva karjaimra mellette és válla alatt nyúlok át, ezzel ölelve, és megfogva őt vállainál, hogy az erősebb lökéseimbe bele tudjam húzni, miközben ajkaimmal tovább kényeztetem.


Nem halk most se a kölyök, csukott szemmel, nyitott szájjal, kipirulva kiáltozik, megkapaszkodik bennem és csípőjét mozgatva kapcsolódik be, néha még rá is szorít egy picit férfiasságomra. Nem fogom magam vissza én sem. A gyönyörökig hajszolom magunkat, mígnem lihegve hajolok Deon nyakához. Mindketten zihálunk. Erősen szorít még az orgazmus után is. Nagyon remeg, az arca könnyes, de tudom, hogy semmi baja sincs, csak nagyot élvezett. Percekig még mámoros ködben fog úszni, enyhül az, ahogy kapaszkodik belém, ahogy felengednek az izmai.

- Szeretlek - mondom neki csendesen, rekedtes hangon, a kölyök pedig elsírja magát. Magamhoz ölelem és elmosolyodva puszikat nyomok fejére, majd csak ölelem őt és hagyom, hogy bújjon és kizokogja magát, kedvesen simogatva, szeretve. Buta csibém. Lassan nyugszik csak meg, s egyik kezével szemét kezdi el törölgetni, míg másikkal úgy simogat, mint valami macskát. Hé, lehet, hogy jelenleg puha és meleg vagyok, de se szőröm nincs, se nem vagyok Shabu cica, de ha neki ez esik jól... Kihúzódom testéből, majd mellé fekszem, de szorosan magamhoz húzva, félig rajta feküdve és átölelve. Most is, mint ilyenkor mindig, még a szempilláit is elrendezgeti, ami nála annyit tesz, hogy addig babrálja őket, míg már nem tapadnak össze, ezen pedig mindig csak mosolyogni tudok, meg persze jót nevetni... magamban, ahogy most is teszem. A kölyök végül magához öleli fejem és egy szívecskét rajzol vállamra. Mosolyogva megcsóválom a fejem, majd nyomok egy csókot az övére.


Csak ölelem és cirógatom, jó így lenni, ám kivételesen Deon nem alszik el, ahogy az ilyenkor lenni szokott, amivel meglep egy kicsit, de jelenleg túlságosan is élvezem ezt a helyzetet ahhoz, hogy megszólaljak, vagy mozduljak. Szeretem ölelgetni. Deon ásít egy nagyot, de bújik hozzám továbbra is és simogat. Újabb csókot nyomok fejére és amennyire tudom, még jobban magamhoz húzom, szorosan ölelve. Aprót kuncog rajtam, de ő is szorosabban ölel magához és jólesően felsóhajt. Megnyugodtál? Akkor jó... S hamarosan csókot is kér tőlem. Arcára simítom tenyerem, majd hosszan, szerelmesen teljesítem kérését, lassan simogatva nyelvét enyémmel. Ujjai nyakamra kúsznak, onnan pedig hajamba vándorolnak. Imádja, ha túrhatja a hajam, én pedig nem átalkodom összetúrni az övét, amikor csak lehet. Az sem számít, ha épp frissen van belőve. Úgyis úgy jó, ahogy én borzolom össze neki, ha meg nem, akkor sem érdekel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése