2011. szeptember 12., hétfő

432.

Asame

- Tudom, csibe - felelem neki összeborzolva haját. Tudom, hogy fél Luxtól, hogy ez a félelem talán csak akkor múlna el benne igazán, ha a kínai eltakarodna az oszrágból és vissza sem térne ide többet, vagy tényleg megdöglene. Utóbbi meg fog történni, bár nem most, előbbin pedig Tatsukival összefogva dolgozunk, ám a szerdai megbeszélés nagyon közel van. Tudom azt is, hogy attól is fél, mi lesz, ha leblokkol vagy nekiugrik Luxnak, de ez nem fog megtörténni, nem fogom hagyni, hogy idáig fajuljanak a dolgok. Eleget tennék a kérésének, hogy Tatsuki legyen vele, ha ezt akarja, ám azt neki is be kell látnia, hogy ez most teljesíthetetlen kérés. Nem adhatunk támadási felületet Luxnak, egy kicsit sem. Nem lesz egyszerű a vele vívott küzdelem, ahogy az sem, hogy Deon legyőzze a félelmét, mert tudom, hogy elég csak emlékeznie arra, ami régen történt és már elindul nála ez a folyamat és leblokkol. Talán ez a jobbik. Mindenesetre a legjobb az lenne, ha le tudnánk bonyolítani ezt az egészet minden gond nélkül. Majd meglátjuk. Egyelőre nincs kedvem tovább folytatni ezt a beszélgetést, mert nem akarom kínozni a kölyköt. Ha akar, beszél, meghallgatom, ha nem, akkor egyelőre ennyi.


Végigsimítok oldalán. Még mindig görcsös, de már közel sem annyira, mint mikor először öleltem őt magamhoz. Ennek örülök, és nem is. A vállainak nem tesz jót. Magam elé terelgetem, miközben felülök az asztalra, Deon így be tud csúszni a lábaim közé.

- Hajtsd előre a fejed kicsit - kérem őt és lassan végigmasszírozok nyakán, majd gerincén, oldva benne a feszültséget, a görcsöket. Nincs könnyű dolgom, ha nem akarom őt megkínozni, márpedig nem akarom, egyelőre csak szeretném, ha kicsit ellazulna és megnyugodna. Míg hátát masszírozom, belecsókolok nyakába, amitől jólesően megborzong. Azt hiszem, a mai nap kellően felhúztuk egymást nem egyszer és a megbeszélés előtt, ha nem kellett volna sietnünk, valószínűleg nem érdekelt volna semmi, ráfordítom a kulcsot a dolgozószoba ajtajára és a falra kenve őt újra a magamévá teszem. Magamhoz ölelem, kezem becsúsztatva pólója alá, végigsimítok hasán és mellkasán is, így kergetve az őrületbe őt lassan megint, miközben hol harapom, hol csókolom vállát és nyakát. Imádom ezt a kölyköt, ez tagadhatatlan.


Amint enged nekem, lassan szabadítom meg őt a rajta lévő pólótól, miközben továbbra is végigmasszírozok testén, játszadozom érzékeivel, simogatom, csókolom és néha harapom is. Jólesően felszusszan többször is, combomba kapaszkodva, majd megfordítva őt vonom egy hosszú és szenvedélyes csókba, miközben lemászva az asztalról fordítok kettőnk helyzetén és őt ültetem fel rá. Ajkaim elválnak ajkairól és átvándorolnak vállára. Hagyom, hogy megtámaszkodjon a háta mögött, hogy jobban hozzáférhessek bőréhez, én pedig nem is tétlenkedem, végigcsókolom álla vonalát, majd finoman fülcimpájába harapva indulok el nyakán lefelé. Élvezem, ahogy jólesően szuszog. Lejjebb haladok testén rátérve mellkasára. Mohón, szenvedélyesen falom bőrét minél több területet bejárva ajkaimmal, közben pedig elkezdem lefejteni róla nadrágját is.


Lassan haladok, nem kapkodva, megint kiélvezek minden pillanatot, majd ujjaim ráfonom farkára és lassan kényeztetni kezdem őt, miközben nyelvem még mindig hasán táncol, végül ajkaim közé fogadom őt, s ezzel együtt folytatom. Nem állok meg, tovább kényeztetem egészen addig, míg bele nem markolva hajamba el nem élvez kezem és nyelvem játékától. Lenyelem élvezetét, majd végigcsókolok hasfalán, megint fel a nyaka vonalán és megcsókolom őt szenvedélyesen. Hagyok neki pár percet pihenni, közben pedig simogatom és csókolom szüntelen. Játszom az érzékeivel, miközben én is egyre jobban kívánom őt. Megszabadítom a rajta maradt ruháktól, majd magam is vetkőzni kezdek, miközben újabb és újabb csókot követelek tőle. Hagyom a kölyöknek, hogy segítsen megszabadulni az ujjatlan garbótól, s míg nadrágom kezdi bontogatni, addig folyamatosan ostromlom őt csókjaimmal. Lesimogatja csípőmről a könnyű anyagot és az alsót, s én kibújok belőlük, majd magamhoz ölelem testét. Hagyom, hogy játszadozzon velem, hogy farkam kényeztesse, miközben fülét harapdálom és szuszogok bele jólesően, s mikor már nem bírom tovább én sem idegekkel, egyszerűen csak az ölembe veszem őt, miközben újabb szenvedélyes csókban részesítem.


Vigyázva rá, de annál szenvedélyesebben lököm őt a szemközti falnak és csókolom meg újra szenvedélyesen. Belenyögök a csókba és beillesztve magam bejáratához eresztem őt lassan ölembe, majd várok, hogy szokja az érzést megint, miközben most gyengéden csókolom hol nyakát, hol fülét, halkan belesuttogva:

- Mocsok dögöm. - Végül mozgatni kezdem lassan csípőmet nekipasszírozva őt a falnak, ráfogva derekára, hogy segítsem mozgását, de ügyelve arra, hogy ne erőltessem meg vállam. A művelet így nem egyszerű, de Deon segít, megtámaszkodik vállamon odafigyelve arra, hogy balomra ne nehezedjen rá és beletolja magát lökéseimbe. Egyikünk sem finomkodik a másikkal, talán most jutottunk el oda, hogy gátlások nélkül adjuk oda magunkat és mindketten hajszoljuk a gyönyört, amit egymásnak okozhatunk.


Újabb erősebbet lökök a kölykön, amitől felnyög és nyakamra tapasztja ajkait. Viszonzom én is a gesztust, miközben erősen tartva őt hajszolom magunkat egyenesen a beteljesülés felé. Deon megfeszül ölemben és ajkaiba harapva élvez el, én még lökök rajta, mielőtt átjárna a gyönyör, majd zihálva támasztom homlokom a falnak, hogy őt is meg tudjam tartani és én se essek össze. Kell pár perc, míg összeszedem magam, de nem engedem le ölemből, hanem az ágyhoz viszem és ráfektetem, fölé magasodom, de még mindig nem csúszok ki belőle, csak csókolom őt hosszan, gyengéden, végül kénytelen vagyok kihúzódni testéből és melléfeküdni, hogy vállam pihentessem. Nézem őt csak, miközben mellkasát cirógatom. Imádom a látványát, főleg így szeretkezés után.

- Remélem, még nem akarsz aludni - mosolyodom el és nyomok csókot ajkaira gyengéden, hosszan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése