2011. szeptember 12., hétfő

434.

Asame

Deon kijelentésemre, miszerint az öregek szeretik a megszokott dolgokat, orron pöccint, majd duzzogva elfordul és úgy fejezi be az evést. Tetszik, amikor ennyire bevágja a durcit, válaszképpen összeborzolom a haját, a fagyi láttán azonban végül megenyhül és vigyorogva lát neki elpusztítani az édességet.

- Szegény Kazukit már kezdem lassan tényleg megsajnálni - mondom neki mosolyogva, majd mikor Shinjire és Tatsukira terelődik a szó, mindketten megkomolyodunk. Deon őszinte "hú baszd meg"-je mindent elárul. Tehát Tatsuki keze van a dologban, bár azt nem tudom, miben, mindenesetre neki csak most esett le, hogy ők ketten egy épületben tartózkodnak és ahogy a kölyök reakcióit figyelem, ez semmi jót nem ígér. Már lehet, el is késtünk ezzel. - Őszinte gyűlölet csillogott a szemeiben némi megvetéssel és undorral keveredve. Mást nem láttam. Ugyanúgy csendes volt, mint általában mindig - felelem. - A reakcióidat látva gondolom, nem pont előnyös, hogy ők ketten egy épületben vannak. Mindenesetre úgy láttam, bármi is történt, Shinji nem volt tőle elragadtatva, de persze ez semmit nem jelent megint... Nem szeretném, ha ők ketten egymásnak esnének - teszem még hozzá, bár gondolom, ez a kölyök érdeke is. - Ellenben holnap, ha te is jössz, Shinjinek mindenképp maradnia kellene itthon. Szóval valamit ki kellene találni, hogy ne ugorjanak egymásnak Tatsukival. Mindenképp szeretnék beugrani az autószalonba a kocsi miatt, amit említettél, mert mire elkészül, az jó egy-másfél hét lesz - osztom meg a kölyökkel a terveimet, ám ezek után nem tudom, hogy mit tudnánk tenni. Shinji remek testőr, nem félek attól, hogy ne tudná megvédeni magát, de nem lenne senkinek sem előnyös, ha most egymásnak esnének egy nappal Lux jövetele előtt. Minél többet hall, Deon annál jobban kiakad. Elsápad, szemei előtt nyilván lepereg valami, aztán ledobja magáról a takarót és kiugrik az ágyból, alsónadrágot meg pólót húz.

- Járok egyet. Megkérem Ryuut, hogy találjon ki valami halaszthatatlan feladatot holnapra Shinjinek, és Tatsukinak is kitalálok valamit, amit ha nem tart be, mehet a picsába vissza a szalonba - jelenti ki határozottan, mire csak bólintok egyet. Hagyom intézkedni, végülis az ő embereit magának kell lerendeznie, persze ha valami kell, segíteni fogok neki, de most hagyom, hogy intézkedjen. Miután a kölyök távozik, elkezdek elpakolni. A fagyiját az asztalra teszem, ha később meg akarná mégis enni, megigazítom az ágyat és leülve a szélére rágyújtok megint. Nem tudom, mekkora gond lesz ebből, hogy Shinji és Tatsuki egy épületben vannak, de ha Tatsuki kivívja Ryuu haragját is azzal, hogy bántja a tanítványát, akkor itthon sem lesz béke. Ryuuichi nem egy hirtelen haragú ember, de Shinji miatt képes felhúzni magát, ezt biztosan tudom. Fontos neki a kölyök és mindent megtenne érte.


Nem tudom, meddig van távol Deon, de végül elfekszem az ágyon. Alaposan át kell gondolnom mindent a szerdával kapcsolatban. Ugyanakkor nekem nem csak Luxszal kell foglalkoznom. Ott van a többi nemes problémája is, főként Zhijiané... Ha tényleg szövetkezik Akinarival esetleg, akkor egy újabb árulótól kell megszabadulnunk. Bármennyire is fontos a Szindikátusnak a miei yakuza, ez már olyan vétség, ami felett az oyabun sem hunyhat szemet. Lesznek itt még gondok. Ismét kezembe veszem a telefont és Nishidát hívom, hogy tájékoztassam arról, holnap meglátogatjuk őt. A beszélgetés nem tart sokáig, egyelőre nem szeretnék vele erről beszélni, majd holnap személyesen, mindenesetre tudja, hogy ha valamit nem telefonon akarok vele megvitatni, akkor a dolog igenis komoly. Ismét felülök és rágyújtok, míg Deont várom. Remélem, sikerül elintéznie, amit akar és hogy hamarosan vissza is tér. Azért érdekelne, mi a fenét akar Tatsuki a testőrtől. Jelenleg rohadtul nem kell még ez a nyűg is, hogy egymásnak esnek.

5 megjegyzés:

  1. "egymásnak esni"
    kicsit máshogy kell érteni de lényegében ez történt. illetve Tatsuki esett Shinjinek. kíváncsi vagyok Shinji mit mond Deonnak...

    VálaszTörlés
  2. Tatsukinak ez egy kihagyhatatlan fogás volt. ^^ El nem tudom mondani, mennyire. Shinji beletartozik a sötét haj, világos szem kategóriájába, ami a tetoválóm ideálja, Tatsuki szemszögéből nézve alacsony is, jó testfelépítésű kölyök formás hátsóféllel és szép ívű szájjal, amik nagyon előnyössé teszik számára Shinjit. ^^ És ugye Tatsuki tudja, mit vitt véghez Shin, tehát nem lehet, hogy egy ilyen kölyök nem nyög alatta. =D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hm... bevallom.. kezdem érteni Tatsukit :D én is meghalok a sötét haj és világos szem kombóba ^^ és... ajkak... ha egy pasinak szép szája van....
      elolvadok *---*

      Törlés
    2. Tatsukinak az orális szex sokkal fontosabb, mint az anális, szóval...

      Ennyit a Tatsuki-utálatodról, ahogy látom. =D

      Törlés
    3. neeeem.... - is tudom... lehet...
      xD
      mondtam hogy nem tudok haragot tartani :D
      bevallom, mint karakter, nagyon állat és bírom, de mikor beleéli magát az ember egy történetbe akkor a szemétségeket is máshogy éli meg :)

      Törlés