2012. december 6., csütörtök

8. összekötő vázat

Elnézést, hogy a Raktari-reag félbemaradt, nem igazán tudtam ráhangolódni. Yoshimi igényelne többet kézimunkánál és Raktari is hajlandó lenne megadó lenni, de az előző éjszakai kemény menet után végül elhalasztják a következő alkalomra magát az aktust.

Vannak dolgok viszont, amik kimaradtak időközben. Például az Elerden-háznál alakuló események. Yanami és Mamoru harmonikus kapcsolatot alakítottak ki, nagyon szeretik egymást, remek szülők, imádják a gyerekeiket és azt, ha vendégségbe jön hozzájuk Jeremy, Deon, Asame, meg akit még Deon hív. Ayako és Rick elég hamar felfedezték a másikban azt a személyt, aki tetszik nekik, azonban mivel testvérek voltaképpen, igyekeztek eltitkolni a másik elől a vonzalmukat. A lány járni is kezdett egy iskolatársával, ám a srác durván bánt vele, ami Ayakot annyira megijesztette, hogy nem is tudott visszavágni a fiúnak, inkább a bátyjának motyogta el, mi történt. Deonnak persze megvolt a válasza, rendesen megruházta a srácot még aznap, s megfenyegette, hogy ha még egyszer akár csak bunkón szól a húgához, összetöri. Hiába, a kölyök ért hozzá, hogyan tanítson jómodorra másokat, többé nem is volt gond az iskolatárssal, előre köszönt Ayakonak és messzire kerülte. Igazából nagyon félt attól, hogy a lány bármi kivetnivalót talál a viselkedésében és újra ráuszítja az agresszív bátyját.

Ezután nem sokkal megint elkezdett igazán feszültté válni a két legidősebb Elerden-gyerek közt a levegő, végül Rick udvarolni kezdett Ayakonak, s valahol november végén, december elején össze is jöttek. Attól féltek mindketten, hogy a család furcsán fog tekinteni rájuk a kapcsolatuk miatt, de Yanami megnyugtatta őket, hogy nagyjából csak a vak nem látta, mennyire tetszenek egymásnak, egyébként meg mivel nem rokonok, semmit sem számít, hogy egy családban élnek, emiatt nem kell aggódniuk. Ez így is van, egyedül Deon az, aki magában morog Rickre, de ez nem személyes ügy, bármelyik másik fiúra is morcos lenne, aki a húga közelébe kerül, mivel bátyói felelősségének érzi távol tartani a srácokat Ayakotól. Mivel a lány bevallja neki, mennyire odavan Rickért és milyen nehéz volt hónapokig titkolni ezt, mennyire vágyott rá, hogy járhassanak, Deon megbékél a dologgal, csupán félrevonva a srácot arra kéri, baromira vigyázzon Ayara, mert hiába az öccseként szereti, őt is elveri, ha bántja a húgát. Persze azonnal látja a fiún, hogy ilyentől nem kell tartania, legalább annyira odavan Ayakoért, mint ő a srácért, meg ismeri is, Rick helyes értékrendet vall, udvarias, előzékeny a lányokkal, Yanami büszke is rá. Miután leül ez az ügy, Deon és Jeremy csak évődnek egymással a testvéreik kapcsolata miatt, ám mindkét báty tisztában van vele, hogy nagy a szerelem és ez egy remek kapcsolat kezdete.

A másik dolog, ami kimaradt, mégpedig azért, mert Tatsuki nem tud róla, Bakari pedig nem akar beszélni, az egy rövid szerelmi szál. Ugye korábban Bakari és Anai próbálkoztak egymással, azonban végül mindketten visszaléptek a kapcsolattól, Bakari nem tartotta helyesnek, Anai félt egy olyan mélyérzésű, sebzett lelkű férfivel kapcsolatot vállalni, mint Bakari, így megmaradt köztük egy erős kötelék, de semmi más. Őszintén szólva egyikük sem készült fel egy új kapcsolatra, Anaiban megmaradt a félsz, Bakari nem bírt érzelmileg szabadulni Rikától. Talán emlékeztek rá, hogy Kane rengeteget évődött Deonnal, megpróbálta behálózni, élvezte a srác vörösödését, kitöréseit, bénázását, hogy lerázza őt. Nos, miután lekattant Deonról, ha jól emlékszem, még valamikor nyár végén sikerült egy alapos verést beszednie egy küldetés során. Elsősorban a háta sérült, rendesen végighempergették üvegszilánkokon, törmelékeken, s Bakarihoz vitte Anai, miután nem gyógyult megfelelően a felület.

Kane dögös csaj, tudja magáról, hogy őrülten vonzó a férfiak számára, nem is fél játszadozni velük, az ujja köré csavarni, akit csak lehet, s ha rosszra fordulnak a dolgok, eltűnik legtöbb esetben nyom nélkül. Na Bakarival nem mer packázni vagy flörtölni és ennek semmi köze ahhoz, hogy a férfin múlik, mennyire gyógyul szépre a háta, hanem Bakari kisugárzása teszi visszafogottá. Azt gondolta, a férfit ha zavarba nem is hozza, de lágyabbá teszi, ha félmeztelenül látja őt, ám már annyira ismerte Bakarit, hogy tudja, a szemérmesség bejön neki, azonban arra nem számított, hogy még ez is hatástalannak bizonyul. Az első alkalommal még próbálkozik azokkal a praktikákkal, amikkel úgy gondolja, elcsábíthatja a férfit, ám hamar rájön, hogy a kudarcai rá gyakorolnak hatást, ő kezd vonzalmat érezni Bakari iránt. Egy olyan férfi, akinek nem tudja elcsavarni a fejét, még csak ki sem tudja zökkenteni, némi tiszteletet ébreszt Kanéban, ráadásul észrevesz olyan apróságokat Bakarin, amit addig nem. Teljesen belehabarodik a kezelése végére, és végül csak a nyílt beszéd marad, amivel úgy érzi, felhívhatja magára a férfi figyelmét, így megmondja neki, hogy beleszeretett. Ez már hat, Bakari láthatóan kényelmetlenül kezdi érezni magát Kane közelében, s hamar meg is mondja neki, hogy képtelen kapcsolatba bonyolódni bárkivel. Szépen utasítja vissza a lányt, határozottan, de figyelve rá, hogy ne bántsa meg, így Kane harag nélkül vonul vissza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése