2013. március 30., szombat

9. összekötő vázlat

Előfordulhat némi katyvasz az idővonallal, mert ez a Yoshi-Raktari időszak igen szétdarabolva lett megírva és sajnos az Ichiro-Yajiro is. Valahogy nem tisztáztuk anno, hogy mikor is utazik el a két testőr Európába, ráadásul Yoshi lesz még rossz helyzetben és annak a szálnak az eseményvonala is eléggé hasonlít ehhez. Aztán az sem volt eldöntött, hogy Ichiro és Yajiro három hónap vagy három év múlva jönnek össze, ez a róluk szóló doksikban nagyjából fele-fele arányban volt jelen. xD Hát na, ilyen ez, mikor a mellékszereplőink kérnek maguknak egy teljes szálat.

Annyit érdemes tudni, hogy Ichiro tényleg találkozik Taoval, hogy megbeszélje vele, mennyire fontosnak tartja, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba a múlttal kapcsolatban. Itt kiderül, hogy Tao egyáltalán nem haragszik már Jirora, sőt, ő próbált vele újrabarátkozni, de kényelmetlen volt és Yajiro folyton elutasította. Tao azt is elmondja Ichironak, hogy később rájött, hogy Yuu hazudott neki, azonban addigra már késő volt, ők nagyon szétmentek Yajiroval, a csapatot pedig megosztotta az egész balhé. Tao próbálta meggyőzni Daykit arról, hogy valójában Yuu volt a hunyó, a dobos azonban azon a véleményen volt, hogy ha valaki valamit nem akar, akkor abba nem megy bele semmilyen körülmények közt, és megkérte Taot, hogy neki ne mentegesse Yajirot, hiszen ő is jól ismeri. Dayki ellenszenve megadásra késztetette az apró srácot, aki így Chiakiban talált partnerre.

Ichiro reménnyel telve hozza össze Yajirot és Taot egy beszélgetőasztal fölé. Nem megy egyszerűen a társalgás elindítása, de Tao végül elmondja, hogy már régóta nem haragszik Yajirora, akiből erre ömleni kezd a vallomás. Hogy ő nem akart Yuuval kamatyolni, csak az nem szállt le róla, és nem tudta, mit csináljon, de igaz, ami igaz, tetszett neki Yuu, meg kívánta is, hogy alaposan megdolgozza őt valaki... Mind a két fiú alaposan kibőgi magát, viszont ez kell ahhoz, hogy a kapcsolatuk újra jó legyen és a régi sebek gyógyulásnak induljanak a lelkükben. Ichiro meg örül, hiszen sikerült egy nagy csomót kibogoznia, ami még a kapcsolatukra is negatív kihatással volt Yajiroval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése